Over ons

Visie

Wij willen de beste oplossingen bieden in de juridische zaken van onze cliënten, anticiperen op juridische problemen en de juridische aspecten van onze samenleving toegankelijk maken voor een zo groot mogelijk publiek.

Door het deskundig informeren, adviseren, begeleiden en vertegenwoordigen van onze cliënten, komen wij tot strategieën die onmiddellijk tot resultaten leiden.

Wij engageren ons tot het leveren van een kwalitatieve, hoogwaardige en snelle service, en een positieve aandacht voor onze cliënten en hun zaak

Legale info

Het kantoor Christoffels Advocaten is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA) met als vennoten mr. Johan Christoffels en mr. Kristien Van Damme.

De vennootschapszetel van BVBA CHRISTOFFELS ADOCATEN is gevestigd te 3620 Lanaken, Koning Albertlaan 53.

Het ondernemingsnummer is 0550.790.348.  

Het kantoor werkt geregeld los en onafhankelijk samen met het kantoor Stassen & Gulikers uit Maastricht (Nederland).

Verzekering

De advocaten van het kantoor Christoffels Advocaten (vennoten en medewerkers) zijn voor hun beroepsaansprakelijkheid individueel verzekerd via een collectieve polis afgesloten door de balie bij AMLIN Europe NV via VAN BREDA RISK & BENEFITS (polisnummer LXX034899), met zetel te 2140 Antwerpen, Plantin & Moretuslei 297. De polis verleent dekiing tot beloop van 1.250.000,00 euro per schadegeval.